Staráme se o vaše IT tak,
aby perfektně fungovalo

Staráme se o vaše IT tak,
aby perfektně fungovalo

Staráme se o vaše IT tak,
aby perfektně fungovalo

Staráme se o vaše IT tak,
aby perfektně fungovalo

Servery a sítě
na klíč

Nabízíme stavbu serverů a sítí na klíč.
Server jako nejdůležitější součást datové sítě obstarává rychlý a bezpečný přístup k aplikacím a datům z vnitřní sítě nebo internetu. Garantujeme jistotu spolehlivého, stabilního a bezpečného provozu vaší IT infrastruktury se snadnou rozšiřitelností podle vašich potřeb.

Kompletní
správa IT

Nabízíme komplexní i částečné řešení správy a chodu IT.
Specializujeme se na externí správu počítačových sítí a techniky, včetně zabezpečení dodávky IT vybavení a spotřebního materiálu. Přebíráme odpovědnost za celou síť nebo její svěřenou část a vy se díky tomu můžete plně soustředit na své podnikání s jistotou, že vaše IT je v dobrých rukou.

Kamerové a zabezpečovací systémy

Provádíme návrhy a instalace pokročilých kamerových systémů i s podporou AI.
Instalace kamerového systému je zásadním krokem k ochraně majetku, monitoringu výroby nebo kontrole pracoviště. Pro maximální efektivitu vás vybavíme moderními kamerami, které nabízí rozpoznávání objektů a událostí, s možností plné integrace do MES systému.

Digitalizujeme výrobu,
zavádíme efektivní nástroje

Sbírejte, sledujte a efektivně vyhodnocujte veškerá výrobní data a procesy ve vaší společnosti.
Díky digitalizaci výroby ihned víte, jak si každá zakázka stojí z hlediska rozpracovanosti, znáte její reálnou ziskovost a máte přehled nad efektivitou celé výroby. eMISTR je váš digitální pomocník mistra.

Osobní přístup a okamžitá řešení

Každý klient má svého osobního specialistu.
Ten zná důkladně vaši firmu, je vždy připraven pomoct a zajistit efektivní a bezpečné řešení vašich potřeb. Díky technické podpoře a individuálnímu školení budete mít vždy záruku bezproblémového chodu vaší IT infrastruktury.

Při jakémkoliv problému jednáme okamžitě.
Vaše systémy umíme zabezpečit a udržovat neustále v provozu. Když dojde k výpadku serveru, naši specialisté reagují ihned, aby minimalizovali sebemenší narušení vašeho podnikání.

V oblasti IT působíme déle než 20 let.
Jsme především spolehlivým partnerem. Naši odborníci mají certifikace od předních firem, jako je Microsoft, Eset, Safetica, Zyxel, Fujitsu, HP, Lenovo, Jablotron a mnoho dalších. Využíváme nejnovější technologie a postupy.

„V Ageritu jsme vždy měli zavedené vysoké standardy, které se projevují na kvalitě naší práce. Na poskytování profesionálních služeb v oblasti informačních technologií se zaměřujeme již více než dvacet let.“

Ing. Michal Strach

jednatel společnosti

„Naším cílem je spokojený zákazník, který se na nás může ve všech ohledech stoprocentně spolehnout. Mějme na paměti, že spokojený zákazník je nejlevnější reklama společnosti.“

Alexander Bičan

technický ředitel

Spokojení klienti